Business Center Pohjois-Savon Kasvun Kuikka –palkinto myönnetään vuosittain toimijoille, jotka ovat tehneet omalta osaltaan ennakkoluulotonta yrittäjyyden edistämistyötä. Tässä linkki palkintouutiseen kokonaisuudessaan: https://www.tulevaisuudenosaajia.fi/kasvun-kuikka-palkinto/

Palkitut ovat tukeneet luovan sekä yritteliään ympäristön ja kulttuurin kehittymistä Pohjois-Savossa. Palkitsemalla kannustetaan maakunnan asukkaita uuden keksimiseen ja tuetaan yrittäjyyskasvatuksen merkitystä.

Palkinnon saajat valittiin Pohjois-Savon alueelta ilmiantoperiaatteella. Ihmisillä oli mahdollisuus ilmiantaa osallistujia ja ilmiannot eli osallistujien ilmoittamiset tehtiin sähköisesti.

Tässä palkinnon perustelut Jouni Ortjun osalta:

”Jouni on toiminut yrittäjänä pitkään ja vaikuttanut eri verkostoissa sekä yrittäjäjärjestöissä – esimerkiksi Yrityskummit verkostossa – jotka auttavat erityisesti PK- ja mikroyrityksiä toiminnassaan. Jouni on aktiivinen yrittäjyyden edistäjä Pohjois-Savon alueella, hän on lähestyttävä ja asiakaslähtöinen toimija – joka on ollut usean tapahtuman sekä yhteistyön taustalla rakentajana tai ideoitsijana. Jouni on pyytetön, aina valmis auttamaan läheisiään. Jounista voisi kirjoittaa vaikka ylistyslaulun!”

Kiitän lämpimästi saamastani palkinnosta ja jatkan työtäni yrittäjyyden ja luovan sekä yritteliään ympäristön ja kulttuurin kehittämiseksi! Ja lämpimät onnittelut muillekin palkituille! 🌹