“Olen innoissani uudesta yhteistyökumppanistani Salmi Platform Oy:stä” kertoo yrittäjä Jouni Ortju. Ja kun vielä sain pitkäaikaisen yrittäjäkollega Kari Turusen KT Koutsaaja Oy:stä yhteistyöhön mukaan, niin aina vaan parempi!”

Salmi Platform Oy on kuopiolainen tiedolla johtamiseen erityisesti matkailu- ja tapahtuma-alalla erikoistunut yritys, jonka palvelutuotteet tulevat merkittävästi kehittämään matkailu- ja tapahtumatoimialaa tulevaisuudessa.

Salmi Platformin työkalut on erityisesti suunniteltu matkailun vaikutusten, kuten taloudellisen tuloksen (matkailutulo) sekä hiilijalanjälki. Selittävinä parametreinä tietoa tuotetaan mm. matkailijoiden demografiasta, motiiveista sekä asiakastyytyväisyydestä.

Tuoteperheeseen kuuluvat:

  • Triplizer
  • Eventlizer
  • Carbonlizer

Triplizer on menetelmä pitkäkestoiseen tiedonkeruuseen matkailukohteista. Eventlizer on digitaalinen tapahtuma-analyysi tapahtumien tiedolla johtamisen pohjaksi. Carbonlizer on uusin tuoteperheen palvelu, jolla mitataan matkailijoiden matkan aiheuttamaa hiilijalanjälkeä sekä matkaketjun osia.